VI SENDER ALLE HVERDAGE   |   GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRE OVER KR. 499,-*

Velkommen til vores café

Her finder du vores nye hjemmeside om Cafe Kræmmerhuset

 

 

Når der smyger sig en skøn duft af nybagte kræmmerhuse op gennem de gamle skæve gader i Ebeltoft – så bliver man lækkersulten. Og for de mange turister der hvert år besøger vores skønne by, er et helt nybagt kræmmerhus med gammeldaws flødeis og hjemmelavet guf en rigtig klassiker. Det er hovedsageligt de samme mennesker der hvert år kommer tilbage til Ebeltoft, så de ved, lige så godt som de lokale, hvor godt det smager hos Café Kræmmerhuset. 


Men Caféen har meget mere at byde på. Uanset om I føler for lækker frisk fisk eller skaldyr fra den lokale fiskehandler, eller en lækker burger lavet med de bedste råvare, sammen med et glas iskoldt og velskænket fadøl – så er Café Kræmmerhuset stedet.

Vores helt store passion er dog, som du sikkert har opdaget her på sitet, kaffe! Derfor kan du naturligvis købe vores kaffe med hjem fra Caféen, hvor vi fra tid til anden også holder kaffekurser. Hold godt øje med hvad der sker i vores ydmyge kaffebutik, Ebeltoft Coffee, her på sitet. Vi forhandler nogle fantastiske kaffebønner – til rigtig suveræne priser. Se vores udvalg af kvalitets kaffe


Kom ned og besøg os – vi vil glæde os til at se dig! 

 


 Tjek vores smiley – KLIK HER!